McWood Solutions, bestaande uit Martin C. de Jong en Willem Edelenbos, is ontstaan na de verkoop van hun succesvolle bedrijf YoungWood Solutions. Zij kennen elkaar al meer dan 35 jaar en hun carriere heeft zich gedurende deze jaren voortdurend 'gekruist' tot het moment dat zij in 1997 besloten een eigen bedrijf te beginnen. Dit bedrijf, YoungWood Solutions' is uiteindelijk uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 170 medewerkers. YoungWood was een consultancy bedrijf met een zeer sterke focus op bedrijfskritische, financiële omgevingen.

Martin en Willem hebben beiden zo'n 40 jaar automatiserings-ervaring.

Na de verkoop van YoungWood was de smart-phone markt sterk in opkomst. Gezien de voorkeur voor kwalitatief hoogwaardige systemen was de keus voor Apple gauw gemaakt. De ontwikkeling van iPhone-Apps werd ter hand genomen en inmiddels hebben zij meer dan 50 Apps gebouwd, die in meer dan 80 landen verkocht worden.

De App-markt is aan het veranderen en de nadruk ligt de laatste tijd op serieuze business-apps voor de smart-phone markt.

Profile MdJ 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Creative Director)

Profile WE

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Creative Director)