"Wat kost het bouwen van een App?"

Deze vraag wordt vaak gesteld en tegelijkertijd merken we dat het beeld dat men over de kosten heeft bijna nooit strookt met de werkelijkheid. Een App, die ca. € 1,00 kost in de Apple store, kost vast niet veel tijd om te bouwen. Denkt men...

Om de verblijftijd van potentiële opdrachtgevers in de zuurstoftent aanmerkelijk te bekorten hebben we dan ook besloten dit anders aan te pakken. Als de opdrachtgever dit wenst bouwen wij de App geheel voor onze rekening. We rekenen uit wat onze investering is in ontwikkeltijd.

Daarna spreken we met de opdrachtgever een verdeelsleutel af voor de omzet van de App.

In het begin hanteren we dan een iets andere verdeelsleutel om onze investering terug te kunnen verdienen. In deze aanpak ligt het risico dus geheel bij ons: is er geen omzet, dan verdienen we ook onze investering niet terug. Maar als er wel omzet is...dan delen we in de winst volgens de verdeelsleutel waar iedereen (opdrachtgever, wij) zich goed bij voelt.

Deze aanpak blijkt voor veel partijen zeer aantrekkelijk te zijn.

Hebt u een idee maar geen geld om te investeren? Neem gerust contact met ons op, hier gaan we tot aller tevredenheid uitkomen!

Dit geldt uiteraard niet alleen voor zakelijke opdrachtgevers, maar ook voor particulieren met een goed idee kan dit model uitstekend werken!