schilder

Beschrijving

Galerie van Schilders

Beschikbaar op iPad, iPhone en iPod Touch.

Nu krijgt u de mogelijkheid om de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, de Zonnebloemen van Vincent van Gogh of het Melkmeisje van Johannes Vermeer aan uw collectie toe te voegen, on-line op de iPad, iPhone en iPad Touch met veel gedetailleerde informatie.

Onze collectie bestaat uit bijna 200 schilders met hun meest bekende schilderijen uit binnen- en buitenland. Onder andere van de meesterwerken van de schilders Pieter Brueghel de Oude, Paul Cézanne, Paul Gauguin, Vincent van Gogh, Juan Gris, Frans Hals, Gustav Klimt, Michelangelo, Claude Monet, Pierre Auguste Renoir, Rembrandt van Rijn, Egon Schiele, Johannes Vermeer, Leonardo Da Vinci, John William Waterhouse en vele anderen.

Met onze uitgebreide selectie mogelijkheid kunt u snel uw favoriete schilder selecteren. We geven informatie over het schilderij, wanner het vervaardigd is, de afmetingen, in welke museum het geplaatst is en wie het geschilderd heeft.

Van de schilder geven we informatie over de periode wanneer hij geleefd heeft, z’n geboorteplaats en nationaliteit, het genre en een verwijzing naar de Wikipedia site voor specifieke informatie.

Sorteringen op alfabet, schilders, periode (eeuw), nationaliteit, musea plaats, musea land, plaats en schilder datum behoren tot de mogelijkheden.

De SchilderXL applicatie is configureerbaar in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Wij bieden naast informatie over deze schilders uit de 13e tot en met de 19e eeuw ook de mogelijkheid om een replica ‘on-line’ te bestellen. De replica kan geleverd worden in verschillende maten.