dikibo

Beschrijving

Rekenen voor Groep 7 en 8 van de basisschool, ook te gebruiken voor niveau 1F, 2F en 3F in het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs.

Wil je de reken toets halen met een positief resultaat dan is DiKiBO-7-8 dé App.

De DiKiBO-7-8 app is beschikbaar op de iPod, iPad, iPhone 4, 5, 6 en 6 Plus.

Deze reken DiKiBO-App is de enige App die voldoet aan de Nederlandse schooleisen en waarmee je de ultieme voorbereiding op een succesvolle uitslag van de Cito-toets kunt doen!

De DiKiBO-App bestaat uit 4 levels en ieder level heeft 24 somtypen die afgerond dienen te worden alvorens te kunnen starten met het volgende level.

De somtypen bestaan uit optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, breuken, procenten, verhoudingen, kommagetallen, meten. Iedere keer wordt een andere somtype gemaakt dus je hebt wel duizenden combinatie mogelijkheden om te oefenen.

Uniek aan deze App is: dat via HINTS ook uitleg wordt gegeven!

Door op verschillende plaatsen en vaak te oefenen verbetert je rekenvaardigheid en kan je rekenen op een betere Cito-Einduitslag.

Ons scoresysteem is identiek aan Cito ingericht en zorgt dat je per leerjaar aan de norm voldoet die gesteld wordt in het Nederlandse schoolsysteem. De basis vormen de zogenaamde kerndoelen van het Ministerie van Onderwijs waarin is beschreven op welk niveau per leerjaar je moet kunnen rekenen.

De DiKiBO-App biedt de mogelijkheid om in te loggen als User en 3 Coaches (Docent, Ouder en/of Remedial Teacher) kunnen inloggen om je score te volgen.

Indien je problemen hebt met bepaalde rekensommen kan je bij ons ondersteunend materiaal aanschaffen in de vorm van kaarten per onderwerp die je bij je kunt dragen; zakboeken, spiekboeken en DiKiBOOS. Deze kun je in gedrukte vorm of in PDF bestellen in de DiKiBO-App.

De DiKiBO-App is ook uitermate geschikt voor het voortgezet onderwijs, PABO leerlingen en iedereen die rekensommen onder de knie wilt krijgen.